ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ No1 - 24/7/2015 20:00

1. Το συνεργείο που θα γίνουν τυχόν έλεγχοι σε περίπτωση υποβολής έντασης αλλάζει και θα είναι το Συνεργείο Ζιάμπας στην επαρχιακή οδό Κοζάνης-Κρόκου.
2. Ο χώρος επιτηρούμενης στάθμευσης (park ferme) αλλάζει και θα είναι 1 χλμ μετά τον τερματισμό, στον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής όπου υπάρχει σκιά και καταστήματα εστίασης. Η διαδρομή μέχρι το park ferme θεωρείται επιτηρούμενη όπου οι οδηγοί θα πρέπει να μετακινούνται με εύλογα χαμηλή ταχύτητα.
3. Όσοι αγωνιζόμενοι δεν έχουν κάνει τη διαδικασία έκδοσης Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας Αυτοκινήτου θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο Τεχνικού Ελέγχου στο χωριό Πολύμυλος από τις 07:30πμ εως και τις 08:30πμ του Σαββάτο σύμφωνα με τη σειρά εκκίνησης που έχουν στον αγώνα (πρώτα η κατηγορία Ν).
4. Όσοι αγωνιζόμενοι έχουν το μπλε Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας θα προχωρούν στη διαδικασία έκδοσης του νέου (χρυσαφί) βιβλίου κατά τη διάρκεια του Τεχνικού Ελέγχου. Θα γίνεται παρακράτηση του μπλε βιβλίου, φωτογράφηση του αυτοκινήτου και θα γίνεται πληρωμή του σχετικού παράβολου των 30€.
Τα νέα Δ.Τ.Τ. θα σταλούν στη συνέχεια από την ΟΜΑΕ.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Χορηγοί